torsdag, mars 16, 2017

Ja och vänta lite

Snöigt. Det är kall hård snö. Skare i kubik. Sixten glider som på is. På eftermiddan hade vi nån plusgrad och nästan att snön sjönk ihop lite.

Waitlisted. Sonen textade under dagen och berättade att han blivit waitlisted på ett universitet. Så ett nja, typ.

Accepted! Senare på kvällen fick Sonen ett Ja! från ett universitet här i New England. And the story goes on såklart.

Cheer. Idag hade Dottern sista träningen för cheer det här skolåret. Dessutom slutar tränarna, så om hon kommer med i teamet till hösten blir det nya tränare. Tryouts om en månad tror jag.

Vikings. Ironman och Sonen har börjat se på serien Vikings, de kan se den via Amazon Prime tror jag. Beroende på hur mycket de har att göra kan de se ett eller två avsnitt per kväll. Eller inget alls.

6 kommentarer:

Annika sa...

Snön är ju bara så trist att se. Tittar också ut på den, men tror säkert den hunnit smälta innan helgen är över.
Spännande med unis. Ska bli kul att se vad det blir sen!
Har inte sett ett enda avsnitt av Vikings.
En trevlig helg önskar jag dig!

Karin sa...

Stenhård snö här också, ska tydligen få lite mer på söndag. Håller med Annika, så spännande med universiteten. Finns ju gott om bra universitet i New England. Vi har sett tre säsonger av Vikings, den är bra men våldsam.

Anne sa...

Har inte heller sett Vikings men väl trailers för den, verkar lite för "grabbigt" för min smak (vad som nu menas med det egentligen). Spännande med dessa stäniga uni-beskeden.
Det känns som ni fått rätt många redan, hur många har ni kvar? Är det nåt "jag vill verkligen komma in där" skola som ni fortfarande väntar svar från eller hör de absoluta favoriterna till de skolor ni redan fått svar från?

eastcoastmom sa...

Sonen har ingen riktig nummer ett skola, tror jag. Men han har ju fått ett svar han var extra glad för, för mig får han gärna välja den skolan nu direkt! Å andra sidan vill man ju ha alla besked innan han bestämmer sig. Så jag förstår honom.

eastcoastmom sa...

Jo det finns många bra colleges här i nordöstra USA.
Jag vill inte se Vikings, vill se något lugnare...

eastcoastmom sa...

NU får det räcka med snö och vinter!
Colleges, eftersom han är waitlisted på ett ställe kanske den här processen drar ut rejält på tiden... Men vi får se.