torsdag, mars 23, 2017

Pre-dinner snack

Mellanmål. Jag var så hungrig på eftermiddan och svängde ihop en liten pre-dinner snack. Grönsaker och hemgjord ranch dressing, en ranch som var extra tjock, mer som en dip. Gott!

Dunjacka igen. Imorse var det nästan -10C, så det var på med dunjacka och varmaste vinterbootsen när jag var ute med valpen vid 6. Nu räcker det med kyla. Tack.

New York Times. Tänkte jag skulle spara pengar och avslutade helgprenumerationen för några månader sen. Men nä, det var trist. Så nu har jag en digital prenumeration enbart. Gillar verkligen NY Times, och att kolla nyheter via datorn passar mig bra.


2 kommentarer:

  1. Ja, det var ett bra och nyttigt snack. SÅ kallt igår ja. Jättekallt, men nu verkar det vända.
    Vill inte vara utan papperstidningen, så vi kör på med Washington Post varje dag, måndag till söndag. Tycker om att sitta med den. Önskar en trevlig helg!!

    SvaraRadera
  2. Jag gillar NYT, jag har en digital prenumeration på den och tycker den täcker in så mycket, den känns inte alls lokal utan passar utmärkt även för mig som bor på västkusten. Har en lokal papperstidning för Portland/Oregon och den är jättebra men täcker inte in tillräckligt som nån av de stora drakarna, typ Washington Post, New York Times eller Los Angeles Times. Tidningsbranschen sägs ju ha det tufft och kämpat i många år men jag läste nu att efter Trumps valseger har t.ex. New York Times prenumeranter stigit och nått rekordnivåer. Roligt tycker jag.

    SvaraRadera