torsdag, mars 30, 2017

Han lär sig!

Läraktig. Senaste lektionen på valpskolan var att lära sig ligg. Down. Well den här killen älskar mat så han är snabb som en vessla om man mutar, eh motiverar, honom rätt.

Dags för te. Sonen har börjat en ny rutin. Varje kväll kl 20 gör han te. Förra veckan var det Earl Grey, den här veckan köpte jag ett White Tea med ingefära och päron på Trader Joes, verkligen gott. Nu fixar han det där teet till både sig själv och sin syster på kvällarna. Åhhh.

Podcasts. Efter att barnen köpt en hållare till iPhone för bilen har jag börjat lyssna på podcasts igen. Missing Richard Simmons var otroligt bra. Sen hittade jag en i tre delar om Oprah Show. Men nu vet jag inte. Kanske S-Town. Hjälp!

4 kommentarer:

 1. Har poddar i öronen varje morgon på min PW. Det blir Stil i P1, Veckans bläcka, Filip & Fredrik (på både engelska och svenska numera) och Wahlgren & Wistam. Och sedan har ju alltid Sommarpratarna sina guldkorn! Allt är inte bra där för alla är inte bra berättare. Även Värvet slinker med i bland även om jag stundtals tröttnar på att hans politiska åsikter lyser igen för starkt, men allt beror ju vem han intervjuar!
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Lyssnar mest på svenska poddar + Gilmore Guys (men det är nog inget jag kan rekommendera till ngn som inte är superfan av Gilmore Girls). Lyssnar ju nästan ännu mer på Sveriges Radio än poddar, alltid på Språket, Meny, Karlavagnen och dokumentärerna. Så bra att lyssna på då man städar eller är ute och går. Värvet gillar jag också bland poddarna. MEN jag skulle nog behöva ett och annat svenskt poddtips jag också. Richard Simmons, är det hans alltså? Har ju lite svårt för den mannen, men detta är kanske ngt helt annorlunda?
  Det där teet låter gott, ska köpa det :-)
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 3. STIL i P1, glömde det. En jättefavorit hos mig också.

  SvaraRadera
 4. Anonym6:53 fm

  Åh vad han är fin den lille. Saknar min fining varje dag men Shanghai är ingen bra stad för vovvar så gläder mig åt att han istället har det toppen hos min mamma.
  Må så gott
  M

  SvaraRadera