söndag, mars 12, 2017

Det var den helgen, det.

Söndag kväll, vi är mätta och belåtna. Maken lagade fantastiska revben i slow cooker, jag gjorde potatismos och en sallad. Mat i slow cooker tar ju sin lilla tid, 7 timmar, men det blir otroligt gott och passar perfekt som söndagsmiddag.

Barnen har bara hängt hemma idag, gjort läxor, promenerat med Sixten till stranden, lagat lunch tillsammans. Igår kväll var Dottern på date, och Sonen hemma hos nån kompis, de gjorde s´mores utomhus och hade mysigt vid en öppen eld. Och frös. För det är kallt nu.

Men jag gillar att sjutton-artonåringar tycker det är ok att hänga utomhus runt en brasa. Mysighetsfaktorn! Vi har ju en firepit på vår terass som de börjat använda flitigt på helgerna också. Superkillar, verkligen.

Annars snackar alla om snöstormen som ska komma måndag kväll och tonåringarna är taggade för tisdag, de tror det blir snow day. Ingen skola.

3 kommentarer:

 1. Det låter som om vintern tagit ett bestämt grepp om er!

  SvaraRadera
 2. Så himla onödigt med den där snön. USCH. Vi lär ska få mkt här också. Tycker det är hemskt eftersom så mkt står i blom och knopp. Snödag blir det alla ggr imorrn för barnen här också.
  Ja, jag älskar slow cookers. SÅ smarta och så bra. Ska själv göra en köttgryta imorrn i min då det snöar. Med mos därtill :-)
  Ha en fin måndag, vi får hoppas att vädergubbar och gummor har FEL, men det verkar inte så.

  SvaraRadera
 3. Attans för mer kyla och snö, men förstår att barnen är glada för snow day om det blir någon.
  Vi brukar också fixa middag i slow cookern, så gott och smidigt.

  SvaraRadera