tisdag, maj 03, 2016

Snabbis till Moderskeppet

Swishade norrut till Moderskeppet i New Haven för att bl a köpa växter till terassen. Kom hem med två hyfsat stora palmer! Om de fortfarande är fina i höst kan de flytta in i vardagsrummet.

Men idag. Regn och tråkväder och resten av veckan ser ungefär lika deprimerande ut. Visst behöver vi regn, men inte varje dag.

Det är AP-tester på high school den här veckan. De görs ju över hela USA typ samtidigt. Sonen tar AP-Statistics som är en matteklass. Han sa att det hade väl gått bra på provet, sädär lite lagom vagt så man vet inte riktigt hur det gick egentligen. Typiskt tonårssvar. Särskilt tonårskillar är ju inte så kommunikativa. Om vi säger så. Man får ofta gissa sig till mycket.

Dottern däremot. Vet inte om hon är som andra tonårstjejer, men hon snackar så öronen trillar av en.

Det är antingen eller här hemma.

2 kommentarer:

 1. Vädret börjar slå ner mitt annars så goda humör. USCH vad det är TRÅKIGT, och har varit ett bra tag + att det ser ut som om det ska fortsätta hela veckan.
  Vet, regnet behövs, men detta är lite väl. GE oss solen och de klarblå dagarna tillbaka!!
  Kul med IKEA, de har fina krukväxter, och BRA priser.
  Jag ska gå ut och gå nu, men att fota etc har jag noll inspo för just nu.
  Ha en bra dag i regnet.

  SvaraRadera
 2. Pratade just med en kompis som är tonårsmamma om livet med tonåringar i huset. Hon sa precis som du att sonen fick man vara glad om man fick ur nåt som liknande en kommunikation. Hon beklagade sig lite skämtsamt över hur mycket jobbigare det var med tonårsdottern, svängningarna i humöret som tonårsdottern har men inte sonen, hur hormonerna och svängningarna är som berg-och dalbanan och att man aldrig vet om det är en storgråtande tjej man möter eller en sprallig, sprudlande tjej. Inte lätt växa upp....

  SvaraRadera