torsdag, maj 26, 2016

Nu blommar pionerna

Våra underbara stora rosa pioner blommar. Kan vara världens vackraste blomma. Synd bara att man får njuta av dem så kort tid.

Å andra sidan, i år får vi faktiskt se våra fina pioner. Kommer ihåg att vi för många år sen bara hade knoppar på busken då vi reste till Sverige på semester.

Värmen är här men vi har inte slagit på luftkonditioneringen ännu. Än så länge är det ingen höh luftfuktighet och det blir hyfsat svalt på nätterna. Vi har fönstren stängda på dagarna och öppnar senare på kvällen för att släppa in sval luft. Det funkar just nu.

3 kommentarer:

 1. Mina pioner har också börjat nu. SÅ vackra, ja. Håller med.
  Vi har ACn på nu. Går inte annars, vi har rätt fuktigt också redan nu. Idag ska det bli 33 grader varmt, och det är en sk code yellow day. Detta gick från noll till 180 på ett dygn. Från kyla till högsommar...
  Ha en finfin långhelg!

  SvaraRadera
 2. Åh Pioner är så himla fina! Vi har inga egna men jag köpte just en vacker bukett igår där jag nu har tre stora vackra som slagit ut. Varmt här också, just nu alldeles lagom varmt med ca 26 grader. Njuter av sådana här dagar då det känns sommrigt utan att vara tokhett.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Åh Pioner är så himla fina! Vi har inga egna men jag köpte just en vacker bukett igår där jag nu har tre stora vackra som slagit ut. Varmt här också, just nu alldeles lagom varmt med ca 26 grader. Njuter av sådana här dagar då det känns sommrigt utan att vara tokhett.
  Kram!

  SvaraRadera