onsdag, maj 11, 2016

Gäster på ingång

Vi har flera gäster på ingång. De ska göra ett cykellopp på söndag tillsammans med Ironman. Det är Gran Fondo New York de ska roa sig med, 160 km med mycket backar tydligen. Trevligt med Stockholmsbesök såklart.

Något vi skrattat åt i familjen nu innan är alla paket som levererats hit. Jag har glatt öppnat paketen eftersom de var adresserade till mig, men så har jag upptäckt att alla innehåller kläder från Polo Ralph Lauren och där har jag inte köpt nåt.  Nä det är besökarna som beställt. Och särskilt våra tonåringar tycker det är jättekonstigt att folk i Sverige är så inriktade på vissa märken.

Förresten, Sonen fick till ett personbästa igår på tävlingen i Danbury. Han sprang en mile på 4.56.7. En jättebra tid! Det har helt klart gett resultat att han numera tränar med varsitygänget, de som är bäst på att springa i laget.

Ikväll har jag slagit in presenter till vår tjej som fyller år imorron. Hoppas hon blir glad.

2 kommentarer:

  1. Kul med besök. Låter som en tuff utmaning med det där cykelloppet. Grattis till sonen, ni är allt en härligt sportig familj.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hihi, ja det är lite roligt med svenska besökare och hur de är så inriktade på vissa märken. Ralph Lauren har jag också märkt fokuset är inställt på.

    SvaraRadera