torsdag, maj 19, 2016

Kräksjuka...

Kräksjuka in da house. Igår strax efter middagen klagade Dottern på hemsk halsbränna. Sen kräktes hon. Och fortsatte hela natten, typ. Jag sanerade hennes sängkläder och matta och så fick hon flytta in till vårt sovrum, Ironman var ju inte hemma. Men det blev ju inget sova av för hon sprang upp varje timme. Usch. Först på sena eftermiddan idag fick hon behålla nåt av vattnet hon drack. Och lite vitt bröd och Gatorade. Hoppas det vänt nu.

När var vi magsjuka sist? Kommer faktiskt inte ihåg när nån i familjen var såhär kräksjuk senast. När barnen var små kändes det som om de var sjuka jämt, men nu väldigt sällan. Sonen var rejält förkyld förra veckan, men han var den enda i familjen. Håller tummarna.

Plantainchips. Både barnen och jag är helt galna i chips gjorda på plantainbananer. Tunt skivade ska de vara. Plantains är ju inte alls lika söta som bananer, så det är inte samma som bananchips. Men de lätt saltade plaintainchips vi köper på Whole Foods, wow!, helt otroligt gott.

Ljuvlig kväll. Vilken skön vårkväll vi har. Allt är så grönt och fint ute nu, man får lust att plantera mycket mer! Träden vi planterade förra sommaren har växt bra, skönt, det är ju en investering att plantera.

7 kommentarer:

 1. Hoppas dottern snart är pigg och ni andra klarar er.
  Så vackert grönt ni har runt ert fina hus.

  SvaraRadera
 2. Usch då, hoppas ni andra klarar er och hoppas att din dotter snart känner sig piggare igen. Hemskt när man är så där sjuk. Ni har ett väldigt vackert hus. Älskar stilen. Undrade på insta om ni ritat det själva eller är det lite sådan stil på husen där ni bor? Så annorlunda men vacker stil än många av de husen som fanns i AL.Plantins är gott. Må ni få en bra och frisk helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vårt hus är ett ganska ordinärt från 1969 som vi byggt till och målat om, det var skogsgrönt när vi köpte det.

   Radera
 3. Fy sjutton alltså, vidrigt. HOPPAS det är över nu + att resten av er får slippa eländet.
  Plaintainchips ÄR jättegott, håller med.
  Må er helg bli frisk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Än så länge mår vi bra... maken springeren halvmara i Brooklyn just nu, så han verkar må toppen!

   Radera
 4. Magsjuka är vidrigt, hoppas dottern mår ännu bättre nu och att ingen annan blir sjuk. Jag tar hellre 10 förkylningar än en magsjuka. Usch.
  Har sett plaintainchips men aldrig provat. Blir nyfiken nu, måste testa!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du måste prova plantainchips, särskilt de från Whole Foods är fantastiska!

   Radera