måndag, maj 16, 2016

Expatlife: Prom och fotografering

En timme eller så innan prom, studentbal, brukar ett gäng promdeltagare och deras föräldrar samlas hemma hos en familj för att fotografera hela gänget. Det är helt informellt, ett email med tid och plats och välkommen ta med kamera, typ.

I lördags var det 18 juniors som samlades för fotografering, alla kände varandra men var inte nära kompisar. Sonen hade sin grupp kompisar där, sin friend group, de är åtta stycken, fyra killar och lika många tjejer. Så jag fotade såklart dem tillsammans.

Men det är kul med de där bilderna på många uppklädda tonåringar. Nu för Junior Prom är det kavaj och skjorta som gäller för killarna, tjejerna har fina korta klänningar, en del hade klackskor men många hade platta snygga sandaler.

Ja där är alltså massor med föräldrar och kameror och iPhones. Många bilder blir det. Det är svårt att få till bilder där alla 18 ler samtidigt.

Sen åker kidsen till prom och stannar några timmar. Men det viktigaste för dem är efterfesten. Jodå. Så är det.

2 kommentarer:

  1. Kul att fa vara med om detta. De ar sa fina och stiliga de unga. Vi var faktiskt med om en prom fotografering hemma hos vara vanner I AL da vi var dar I januari. Jattekul att fa se och uppleva.

    SvaraRadera
  2. Såg på din insta i helgen, alla såg så fina ut!

    SvaraRadera