tisdag, december 15, 2015

Dessa tonåringar

Hallå! vad vi skrattat här ikväll. Dottern har berättat en massa historier från skolan, Sonen ger henne goda råd och jag bara skakar på huvudet och skrattar så jag gråter!

Hon är ingen blyg viol direkt, vår tjej. Och jag är så glad att hon valde den där radioklassen, hon har så kul, och har fått så många kompisar från alla grades.

På sin free - håltimme - idag hade hon suttit i en korridor tillsammans med en kompis, en sophomore, och lekt en lek där man ska säga p..is högre och högre, tills de som sitter runt omkring reagerar. Well, till slut kom en av syo-konsulenterna - guidance counselors - ut i korridoren, tittade på dem i typ 20 sek, skakade på huvudet och gick in igen.

Funkar tydligen i den här skolan, som ju är lugn och superbra. Tveksam till att det skulle gå med den leken i en del andra high schools här i USA.

Älskar att bo just här.

6 kommentarer:

 1. Båda dina barn verkar ha så sköna personligheter. Det bästa för mammahjärtat är också att höra och se hur roligt de har i skolan, hur bra de trivs, hur socialt allting funkar bra. Många unga verkar må så dåligt, många tonåringar som har det tufft och det är ju inte alltid lätt vara i den åldern men dina kids verkar så mysiga, ha det så bra och trivas. Underbart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är så tacksam att de trivs och inte är skoltrötta!

   Radera
 2. Lite roar småbarn... och tonåringar verkar det som! ;) Skönt att höra att de trivs i sin skola, det är inte alltid lätt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lustig lek eller hur....!

   Radera
 3. Så skönt att hon trivs så bra på sin skola, och har så många fina kompisar. Hon verkar ha hittat sin grej. Underbart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon gillar high school, och jag är glad att ingen av kidsen är skoltrött. Vi har haft tur.

   Radera