torsdag, december 10, 2015

Coquito ja tack!

Coquito. När vi hade glögg för Ironmans kollegor hade en av gästerna med sig hemmagjord coquito. Det är en drink från Puerto Rico för jul, och den liknar eggnog lite men är så mycket godare! De recept jag hittar på internet ser alla ganska likadana ut, men i drinken vi fick var det riven kokos också. Verkligen gott. Och sött.

Nya glasögon. Idag har jag hämtat Ironmans nya glasögon, ett par fina sköldpaddsfärgade från Persol. Den mannen är i princip blind utan glasögon...

Fula jultröjor. En grej varje december är ugly Christmas sweaters. Numera är de som ett skämt, en plojgrej. Men jag avstår, varje år.

Mjuk pepparkaka. Vi har liksom inte haft tid att baka pepparkakor ännu, så idag gjorde jag i varje fall en mjuk pepparkaka som substitut. Jamen. Hur. Gott. Som. Helst.

4 kommentarer:

 1. Kikade på receptet och i ärlighetens namn måste jag säga att det lät sött - och inte så lite heller...
  Och ja, det är troligen din kompis Carina som jag spelade tillsammans med på lussegolfen :) (Antar att det är nu man ska säga att "världen är liten")

  SvaraRadera
  Svar
  1. Coquito är sött, ja, jag kan dricka en liten rackare bara.
   Kul att du träffade på min kompis, hon bodde här i stan för en del år sen!

   Radera
 2. Kom igen nu, AnnMarie, skaffa en jultröja :-) Det finns såååå många att det inte är klokt. Den ena fulare än den andra. Men som jag skrev på min blogg, de blir ännu fulare då de hamnar på en mänsklig kropp, haha. Mjuk pepparkaka är nog nästan ännu godare än vanliga peppisar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sonen vill ha en Rangers ugly Christmas sweater... men nä.

   Radera