torsdag, december 17, 2015

Regn, regn och så lite mer regn.

Bara regn hos mig. Idag i varje fall. Bara regn. Fram mot eftermiddan och kvällen ösregnade det nåt sanslöst. Sonen var som en dränkt katt när han hämtades från träningen, de springer ju ute i alla väder...

Krasslig. Imorse klagade Dottern och tyckte hon kände sig sjuk. Hon tog skolbussen i alla fall eftersom hon verkligen behövde vara i skolan för första lektionen, spanska och nåt grupparbete, men sen textade hon och nä, det kändes tydligen uselt. Hämtade hem henne, skolsköterskan tyckte det var bra med en dag hemma. Tror det var en reaktion på influensavaccinet hon fick igår. Nu på kvällen är hon bra igen.

Vaccin. Och på tal om vaccin, vi brukar ju inte vaccinera mot influensa, men nu Junior year i skolan kan Sonen bara inte riskera att bli långvarigt sjuk. Inte heller Dottern vill missa nåt av cheer, det är basketboll och competition season (tävlingar) under vintern. Så där för vaccinerade vi tonåringarna.

Nedräkning. Det är ju ingen tid kvar alls till jul känns det som. Sista skoldagen är nästa onsdag, en halvdag... Glad för stora barn som kan hjälpa till med det mesta just nu.

3 kommentarer:

 1. Oj vad sent dina barn gå på lov. Vet att barnen i min kommun går sista dagen idag.
  Nej flunsavaccin har jag inte tagit, inte K heller. Däremot Peter tar det varje år.
  Regn hela dagen hos mig igår också. OCH julen blir sällsynt mild. Den mildaste nånsin här...
  Ha en fin helg!!

  SvaraRadera
 2. Influensa vaccin tar jag och C varje år. Jag har tur för jag brukar inte reagera alls på det men vet att vissa känner av det mer. Förhoppningvis känner sig din dotter piggare imorgon redan Härligt med jullov snart för tonåringarna.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Influensa vaccin tar jag och C varje år. Jag har tur för jag brukar inte reagera alls på det men vet att vissa känner av det mer. Förhoppningvis känner sig din dotter piggare imorgon redan Härligt med jullov snart för tonåringarna.
  Kram!

  SvaraRadera