torsdag, juni 12, 2014

Plugg och morning coffe at the beach

Studier. Igår kväll var Sonen i skolans bibliotek för att kunna studera utan att bli distraherad av något. Den här veckan och nästa är biblioteket på high school öppet mellan 18 och 21 för dem som vill vara där och plugga inför finals, jättebra. Sonen var så nöjd för han hade verkligen fått något gjort.

Världen är liten. Det var fika vid beachen för Middle Schoolföräldrar med barn som var nya i stan imorse. Pratade med en trevlig amerikanska som bott i Stockholm. Vi insåg att vi hade gemensamma vänner, trevliga familjen V (som vi känner sen Brasilien). Tänk att världen är allt bra liten.

Privatlektioner. Här är det inte ovanligt att barn får privatlektioner i olika sporter, säkert med baktanken att det med tiden kommer leda till ett collegestipendium. Well vi tänker inte på college men på high school för Dotterns del, när jag nu försöker få till privatlektioner i tumbling. Hon vill ju försöka komma med skolans team i cheerleading, men det är tuff konkurrens. Nu har jag kontakt med en av tränarna som ger lektioner och det är tydligen Dotterns favorittränare på tumbling. Yay!

Saknar jag inget mer? Vi får besök om en vecka, barnens farmor och farfar kommer hit. De undrade vad vi ville ha från Sverige och min ynkliga lista var: två tidningar, smågodis till barnen, vaniljsocker och disktrasor/Wettexdukar.

6 kommentarer:

 1. Skönt att kunna plugga ostört på bibblan. Ibland behöver man komma bort från sin hemma miljö och alla distraktioner som finns där för att effektivt plugga.
  Så lustigt att världen kan vara så liten ibland.
  Jag tror man vänjer sig efter ett tag så att man saknar mindre. Det jag bad mina föräldarar ta med sig nu var också lite tidningar och ett paket av vårt favorit knäcke och sedan var det inte så mycket mer.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blev så glad att han förstod att det skulle kunna vara bra att plugga på bibblan!
   Pytteliten värld!
   Vi brukade köpa citronpeppar också, men har hittat bra här nu.

   Radera
 2. Anonym6:47 em

  ha ha ha jag brukar också fråga efter Wettex dukar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klarar mig inte utan dem!

   Radera
 3. Wettex står alltid på min lista ;)

  SvaraRadera
 4. Haha, det är roligt det där med wettexdukar. Jag letar alltid förtvivlat efter ersättningar, men det är sannerligen inte lätt.
  Varför inte starta import och sälja online? Jag har tänkt tanken att importera snygga vaxdukar (har inte sett sånt någonstans här), det är ju också världsbäst!

  SvaraRadera