onsdag, juni 04, 2014

En bra och en rolig

Dagens njutning:
höra Sonen läsa på spanska. Han övar inför ett spanskaprov där han ska läsa en text han själv skrivit. Hans spanska uttal är ren njutning. Riktigt bra. (inte det där amerikanska uttalet han hade innan vi flyttade till Madrid, det ger mig kalla kårar...)

Dagens roliga:
dotterns berättelse om hur hon hade lämnat sin mobil i ryggsäcken utanför gympasalen när hon tränade tumbling. Hon var med i en grupp-text med flera tjejkompisar, de planerar en överraskning, och fick under en knapp timmes tid 142 text. Varje gång hon får ett text signalerar mobilen med en vissling. Dottern berättade att det satt en mamma och väntade just intill ryggsäcken som sen sa att hon trodde hon skulle bli tokig! (jag fnissar bara jag tänker på det!)

5 kommentarer:

 1. 142 visslingar på en timme, tja, det kan nog driva de flesta mot vansinnets rand...;)

  SvaraRadera
 2. Jo, jag blir också tokig på de där visslingarna. GAHHH!! K har en kompis som r här ofta, och hon har en samsung, och den får tusen sms... och den har just den där visselsingnalen: viss-vissel-vissel.
  Jag och K har våra lurar på ljudlöst alltid. Bäst så, haha!!

  SvaraRadera
 3. Haha, jag kan verkligen tänka mig hur galen man skulle bli när det kommit 10 och det bara fortsätter och fortsätter...

  En fråga, slog det här med mobiltelefon igenom efter att ni flyttat utomlands? Jag tänker eftersom du skriver engelska "text" istället för det svenska "sms"? :)

  Bara nyfiken, du behöver inte svara förstås :)

  SvaraRadera