fredag, juni 27, 2014

Vilken middag!

Jag tror att det här är det absolut godaste jag vet, musslor i vitvinssås med lite grädde och perfekta french fries till. Mmmmm.

Imorse ville jag inte men jag sprang, guldstjärna till mig. Sonen sprang, han har ju ett schema att följa och han gör det, jag är djupt imponerad. Ironman tränade i city på lunchen.

Och Dottern. Hon badade med en kompis i två timmar, Long Island Sound.

Nu väntar vi på Bästa Grannarna som ska komma hit på en kvällsdrink.

Sa jag att klockan hunnit bli sju på kvällen och att det är 25 C ..? Well, life is good.

9 kommentarer:

  1. Åh, vad gott det låter! Jag har aldrig försökt mig på musslor hemma, men det är ju så gott, så jag borde verkligen... Har du något bra recept?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var jättelänge sen vi gjorde musslor hemma, men det är egentligen enkelt! Dessa är från en fransk bistro vi gillar här i Connecticut.

      Radera
  2. Aaah Moule Fritte så himla gott. Älskar också musslor. Absolut guldstjärna till dig som sprang fast du inte kände för det. Då känns det extra bra när man kommer hem efter avslutad runda och ändå kämpat sig igenom sin runda. Ha en fin lördag.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. När det är små musslor och underbar sås... ahhh... Ja jag var bra stolt!

      Radera
  3. Just nu öser regnet ner och vi har typ 10 grader så 25 grader på kvällen lockar just nu :)

    Åh du so sprang fast du ibte hade lust. STOR guldstjärna till dig :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vädret i juni och första delen av juli brukar vara fantastiskt här, bara varmt utan hög luftfuktighet. Skönt.

      Radera
  4. Som redan nämnts, regnet smattrar på rutan och termometern visar på 10 grader...Om jag är avundsjuk? ja kanske liiite...!!

    SvaraRadera
  5. Åh vad gott! Och vilket väder ni har!
    Väntar fortfarande på sommarvärmen här i Skåne! Brrr.

    SvaraRadera
  6. Musslor i vitvinsås…underbart.

    Vädret är verkligen skönt nu!

    SvaraRadera