torsdag, juni 26, 2014

Korthajar

Korthajar. Nu spelas det en massa kort, Hej Knekt och annat, här hemma. För det gillar barnens farfar och farmor att göra tillsammans med kidsen.

Luftkonditionering. Nu har vi luftkonditionering på i sovrummen dygnet runt, det blir på tok för varmt, kvavt, annars. På undervåningen har vi satt termostaten på knappa 25 C, bara så det blir hyfsat. Var inne i vårt eget hus och hälsade snabbt på våra hyresgäster häromdan, de hade så svalt inomhus att det kändes som att stiga in i ett kylskåp...

Specialpresent till Sonen. Jo för vi sa ju för länge sen att han skulle få en bra present när han väl blev av med tandställningen. För hans del började det ju dessutom med två operationer hos en tandkirurg, för att följas av tandställning i över 3 års tid. Idag har vi köpt en GoPro med extra allt. Gissa om han är lycklig! (GoPro är en videokamea i miniformat som tål typ allt!)

8 kommentarer:

 1. Den presenten är han väl värd. Fy, det låter som en pärs han gått, och kommer gå, igenom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han har verkligen varit tuff!

   Radera
 2. Verkligen värd en fin gåva många gånger om!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo han är värd bra mycket för det har varit too much...

   Radera
 3. Jag skulle väldigt gärna ta lite av er värme just nu!! (Det är ju inte alltför mycket av den varan här om man säger så...)

  SvaraRadera
 4. Ja AC ett måste nu!!! Absolut. Skulle inte kunna leva utan den.
  Kort ja, har ju en dotter som är pokerhaj av rang. Mina flädrar som lärt henne. På sommaren spelar vi massor, massor med kort. Love it.
  Bra present, tror de där videokamerorna är jätteroliga!!

  SvaraRadera
 5. Aha! Då blir det många småfilmer hos er nu då! Kul!!

  Att spela kort är så kul!! Kan sakna det... ska leta fram kortleken! Mobilförbud ett par timmar skadar inte!

  Såg att det var 40 grader varmt i Grekland! Hoppas det har luftkonditionering på rummet där vi ska bo!!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 6. Skönt med AC när det är riktigt varmt - men jag gillar inte om det blir för kallt inne. Tycker ofta att jag på hotell får sänka effekten/höja innetemperaturen. Dina 25 grader är ju helt OK behöver ju inte vara så att man vill ha tröja inomhus.

  SvaraRadera