torsdag, maj 08, 2014

Polar plunge, nästan

Polar plunge. Det går runt en dare - utmaning - på high school som går ut på att kidsen ska doppa sig i kallt vatten. De flesta är på stranden och springer ut i Long Island Sound, som inte är så värst varmt ännu. Doppet filmas och klippet läggs upp på Facebook. Sonen tror att han är näst i tur att bli utmanad...


Mera rehabilitering. Tycker det går sakta, sakta men säkert framåt vad gäller min träning och rehabilitering. Sjukgymnasten tejpar min vad, ger laserbehandling och gör något som kallas Grastonteknik - som gör ONT! - och nästa steg är att försöka springa 20 minuter.

Duntäcken no more. Förra veckan bytte jag till sommartäcken i alla sängar här hemma, det var lite för varmt med vinterduntäcken. Fast det har allvarligt talat varit lite väl svalt med sommartäcken, så både jag och Dottern har haft duntäckena liggande ovanpå. Inte killarna i familjen, de är riktiga isbjörnar.

Mors Dag. På söndag är det Mors Dag här i USA, jag hoppas på en god middag lagad av Ironman.

3 kommentarer:

 1. Fint att det går framåt med träningen och rehabiliteringen. Kan tänka mig att det gör ont dock….hoppas du snart känner dig bättre!

  SvaraRadera
 2. Bra med rehab! OCh det är nog bra att ta det lugnt nu för dig. Slowly but surely!
  Mors Dag ja, den ser jag fram emot!!
  Trevlig helg!!

  SvaraRadera
 3. Den där blå är ju också läcker! Haha, vi ser ungefär likadana ut du och jag.
  Den där Grastontekniken verkar vara populär, vi har haft en kille som pratat om det i löparklubben.
  Hoppas det blir bra snart. 20 minuter - yay!

  SvaraRadera