tisdag, maj 27, 2014

Datorstrul...

Magiskt ljus imorse vid stranden, solen lyste upp molntäcket underifrån. Och jag sprang hela trettio minuter utan att få ont. Stor framgång. Peppar, peppar, måste man väl tillägga.

Sen hade jag en date med genierna på Apple. För igår tvärdog Sonens nya Macbook Air. Han hade gjort backup på förmiddan och på kvällen lade datorn av. Allt skolarbete sparas via Goggle Docs, alltså inte på hans dator, så det finns också sparat. Nån har tänkt till riktigt bra i stans skoldistrikt, måste jag säga. 

Anyway. Genierna kunde inte skaka liv i datorn, utan frågade om jag ville ha en ny dator istället (den var såklart fortfarande under garanti, köpte den i februari!). Så nu har grabben en sprillans ny dator på sitt skrivbord när han kommer hem från dagens track meet, tävling.

Hoppas han blir glad.

4 kommentarer:

 1. Vilket underbart sätt att börja dagen med en sådan fin löprunda längst med stranden. Ser magiskt vackert ut. Så skönt att din son hade kört backup precis och väldigt smart att skolan ser till att allt också backas upp via Google docs. Hoppas att nya datorn kommer att leva länge.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så otroligt bra det är att de jobbar via Google Docs! Har varit en livräddare flera gånger...

   Radera
 2. Happ, ännu ett Apple-haveri...börjar fundera...
  Trött på The Genius Bar är jag, men glad att de finns. OCH att jag har Apple Care.
  Min dator har funkat bra sen jag hämtade den i måndags...knock on WOOD!!!
  Stranden alltid ljuvlig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst havererade datorn, de var nåt med strömmen eller batteriet. Men det här vara bara tredje gången någonsin det hänt nåt med nån av våra Mac, och jag har haft Mac sen 1991. Just nu har vi fem olika Macdatorer här hemma, alla går att använda. Så jag tycker statistiken talar för Apple!

   Radera