söndag, maj 04, 2014

Lazy Sunday

En sväng förbi Long Island Sound är aldrig fel. Nu när våren är här måste jag säga att det känns lite fel att inte bara kunna promenera till stranden, som vi kan från vårt eget hus. Men till hösten. Då. Den här stranden är den mindre, den som ligger närmast oss.


På morgonen sprang jag en runda på knappa 20 minuter, ganska långsamt (vad mycket flås man tappar på en månad!), säkert lite längre än vad sjukgymnasten ville jag skulle springa men ahhh! vad underbart det var. Vädret. Våren. Joggingskorna som dunkade mot asfalten. Och det kändes bra, inget ont. Peppar peppar.

Under tiden var Ironman ute och cyklade med ett gäng triathleter, nästan tre timmar. Han kände sig stark när han kom hem trots att de cyklat i högt tempo. Good for him!

Resten av dan har varit ganska lugn. Nästan lazy. Ganska skönt.

Igår kväll var ju Dottern på en Bar Mitzvah för en fd granne. Det var tydligen århundradets party - well, enligt Dottern som snart fyller 13 år... - men det är otroligt vilka pengar som spenderas på de här tillställningarna. Sanslöst.

4 kommentarer:

Charlie sa ... sa...

Underbart idag. Har tyvärr arbetat också men hann njuta en snabbis av Greenfield Hill och stranden (igen).

eastcoastmom sa...

Bästa tiden är ju nu, innan det blir för hett och fuktigt ute...

Desiree sa...

Så underbart att kunna gå ner på stranden så där. Skönt att du är på bättringsvägen och att det känns ok att börja springa lite igen.
Kram och ha en fin måndag.

Annika sa...

Det låter så skönt.
Visst är bästa tiden nu innan hettan slår till. Hoppas den dröjer.
Ja, att ha stranden precis där man bor är verkligen så totalt ljuvligt.
Ha en fin måndag!