måndag, februari 20, 2017

Sixten fyra månader


Han blir fyra månader idag, lilla Sixten. Nä jag trodde aldrig att jag skulle gå med på att bli hundägare men det här känns bra. Den här lille killen har verkligen stulit våra hjärtan.

Att gå ut och gå med Sixten är som att visa sig ute med en rockstjärna. Närapå i alla fall. Det är många som stoppar oss och vill veta vad det är för hundras. Och hans öron! De där typiska papillonöronen som ser alldeles för stora ut för en så liten hund får många att stanna.

Hundvalpar - och kattungar! - är ju verkligen det gulligaste som finns. Såklart jag förstår att det är för att Sixten är en liten valp som han får så mycket uppmärksamhet. Och här är det vanligt med lite större hundraser, så då ser vår valp extra liten ut.

Idag har han börjat leka med Soda också. Innan har Sixten bara lekt med Zingo som har mer tålamod. Men valpen har växt och är tuffare. Katterna låter honom hållas för det mesta. Han är som en väldigt irriterande lillebror verkar de tycka. När det blir för mycket får Sixten några örfilar eller så springer katterna upp på övervåningen, där kan inte valpen komma åt dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar