torsdag, februari 16, 2017

Februarilov

Lunch. Solen sken genom köksfönstret så det kändes helt rätt att äta en grön sallad. God burrata och hummus, man blir glad och mätt och inser att det är just den här salladen man borde äta varje dag.

Two down. Sonen och Ironman är iväg. Hoppas de får en bra vecka, Sonen behöver verkligen vila och ha kul, att Senior year skulle vara lugnt är bara en myt. Det är både tufft schema vad gäller skolan, mycket träning och sen alla collegegrejer. Känns som om det aldrig tar slut.

Chaufför. För det mesta skjutsar jag Dottern dit hon ska, oavsett tid på dygnet. Bussförbindelser finns inte här i stan. Men nu har hon några kompisar som har haft körkort såpass länge, mer än ett år, att det får köra andra än sina syskon, eller att de helt enkelt fyllt 18 år. Ikväll har hon en late-over med bästa J, en senior cheerleader som hon är bästis med, och som lagligt kan köra. Mer sånt...

2 kommentarer:

 1. Verkligen en stor fet myt att sr-året skulle vara lätt. DET var det verkligen inte. USCH vilken stress och vilket slit in i det sista.
  Kul med alla resor. Nyfiken om det är första ggn din dotter reser helt solo över Atlanten?
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och allt collegerelaterat, intervjuer och besök fram till nu... Jepp första gången hon flyger solo, hon vill verkligen visa att hon kan!

   Radera