onsdag, februari 15, 2017

Packning pågår

Ikväll packar killarna i familjen för skidåkning i Italien, de flyger imorgon. Dottern har cheertävling på lördag och sen flyger hon till Stockholm, ensam. Barnen är lediga fredag och hela nästa vecka.

Kvar blir jag och vårt zoo, katter och valp. När vi planerade februarilov och insåg att vi skulle ha en liten valp här hemma, då hade jag bara inte hjärta att lämna bort det här lilla trollet nånstans. Så vi bestämde att jag är hemma och tar hand om minsta familjemedlemmen.

Det blir nog bra. Lugnt. Får ta och gå strandpromenader med Sixten. Väderprognosen ser helt ok ut.

4 kommentarer:

 1. Oj, har de ledigt en hel vecka? Vi har bara måndag och tisdag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har ledigt nu idag fredag och hela nästa vecka. Vårt skoldistrikt har valt att använda alla sina lediga dagar den här veckan, annars är rekommendationen att CT -skolor inte ska vara lediga en hel vecka i februari... Men vi är glada!!

   Radera
 2. Så ni har sportlov, så lyxigt. Det har vi aldrig haft hos oss. Kul med resorna. OCH dottern åker ensam till Sthlm en vecka. VAD spännande för henne. Är det första gången hon gör den långa resan på egen hand?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillar februarilov! Ja det är första gången hon flyger ensam, hon har tjatat om att få göra det, så nu så! Passade bra också.

   Radera