tisdag, april 12, 2016

Regntunga skyar

Grått i kubik imorse. Jag var ganska ensam ute. Regnade lite, med regnjacka var det helt ok. När jag kom hem igen var det som om himlen plötsligt öppnade sig. Totalt ösregn. Ibland har man tur.

Har flängt runt och fixat på stan, suttit framför datorn och bokat hotell till nästa veckas collegetour. Och kollat med Jetblue att Dottern verkligen kan flyga utan sina föräldrar, men med sin kompis och hennes familj, till Florida på lördag. Ja det får hon, eftersom hon fyllt 14 behövs inga intyg från oss.

Sonen tränar sen nån vecka med varsity, de som är bäst på att springa. Tuffare träning, mer träning, men han fixar det och han är glad. Vilket är huvudsaken.

6 kommentarer:

 1. Nyfiken i en strut, vilka college ska ni besöka nästa vecka? :-)
  KUL, tror ni kommer gilla det. Jag tyckte om de där college turerna.
  Ni är ute i god tid, och det är bra.
  Kul och spännande för din flicka med flygningen ner till FLA också!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vet inte om jag ska avslöja colleges... å andra sådan ska vi bara besöka, om sonen sen kommer söka dit vet vi ju inte ännu...

   Radera
 2. Skont att komma ut lite aven om vadret inte ar det basta. Vilken tur du hade som slapp varsta osregnet. Det blir en spannande vecka ni har framfor er med collage tours.

  SvaraRadera
 3. En till nyfiken i en strut :) Vad för sorts turné blir det, vilka skolor? Och ja förresten, även vilka inriktningar och spår är sonen inne på att läsa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ska besöka några colleges/universitet för att se om Sonen gillar dem, om han kan tänka sig att söka dit. Åker söderut.

   Radera
 4. Vad stora dem är!!

  SvaraRadera