måndag, april 18, 2016

Georgetown

Fortsätter vår lilla turné med Georgetown University. Imponerande ställe. Och ett av USAs äldsta. Svårt att komma in på och dyrt men att drömma kostar inget.

Det ligger mitt i mysiga Georgetown, några km från Vita Huset. Vi gick omkring efter touren och stod plötsligt utanför Georgetown Cupcakes. Lite mindre cupcakes än de där enorma man brukar se, och utsökt goda. Vi valde red velvet och salted caramel. The hype is real, faktiskt.

3 kommentarer:

 1. GU är helt underbart, liksom hela Georgetown. Så fint.
  Där ligger svenska ambassaden också, så att ha ärenden dit är aldrig jobbigt :-) Visst, the HYPE is real vad gäller Georgetown Cupcakes, och jag som inte ens gillar cupcakes, men just dessa är så goda. Det finns ett superbra macron-ställe också, Olivas, i Gtown. Mmmmm...
  Nej, snart dags att vika en dag i Gtown, känner jag.
  Trevligt att ni har det så bra på er lilla turné!

  SvaraRadera
 2. Georgetown verkar underbart. Har bara varit dar kort ej pa Campus. Men gillar lilla Georgetown stadskarna. De dar cupcaksen ser forforiskt goda ut. Sa spannande mer er lilla Universtity turne.

  SvaraRadera
 3. Georgetown är ju otroligt prestigefullt, haha känner några föräldrar från dotterns klass som gått där, tyvärr är båda rätt snobbiga men har förstått på dem (ämnet kom upp vid ett tillfälle då de berättade att de skulle på 20-års återträff till Georgetown) att det var helt underbart plugga där.

  SvaraRadera