torsdag, april 14, 2016

Hon gjorde det!

J. Lo och Enrique. Spinningen imorse kördes till musik av J. Lo och Enrique Iglesias, fullt ös och det blir extra kul med musik man känner igen. 

Varning för föräldraskryt...
 Nu har tredje kvartalets betyg kommit och Dottern blev så glad - och förvånad - så hon grät när hon såg att hon höjt sitt betyg rejält i English Honors. Hon har verkligen jobbat stenhårt och de sista veckorna också vågat räcka upp handen på lektionerna. För nån vecka sen presenterade hon och två kompisar ett grupparbete som de fick nära full pott på, 99 procent. Så ja, nu ser hon att det går att få bra betyg i den här klassen och att det nog kommer funka nästa år (det var English Honors vi gjorde override på). 

Fråga mamma, eller inte. Dessa tonåringar förresten. De frågar mig om än det ena än det andra, småsaker, ska jag ha den här tröjan eller den, välja den frukosten eller en annan. Sen väljer de alltid tvärtom mot vad jag säger. Varför? Nån slags tonårslogik antar jag.

Doftljus. Sen nån månad har barnen doftljus på sina rum och deras favoritdoft är nåt som känns som after shave! Det började med att jag köpte ett ljus som jag hade i köket, det snodde Sonen med till sitt rum och sen var jag tvungen att fixa ett till Dottern också. Det luktar fantastiskt men det är som att stiga in och känna doften av en riktigt manlig after shave.

Fågelholkar. Fyra stycken fågelholkar har vi nu men de är inte utplacerade ännu. Hoppas de blir uppskattade och att nån flyttar in!

6 kommentarer:

 1. Skryta får man! Jättebra jobbat! Bra kämpat. Idogt arbete ger resultat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dottern berättade förtjust att läraren hade smilat stort och nickat när de visade grupparbetet, en video de spelat in, för henne! Yay!

   Radera
 2. Stort grattis till din dotter. Vilken fantastisk känsla att ha fixat kursen med bravur som ni körde Override på. Extra glädje och stolthet. Vad härligt.

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till din dotter. Vilken fantastisk känsla att ha fixat kursen med bravur som ni körde Override på. Extra glädje och stolthet. Vad härligt.

  SvaraRadera
 4. GRATTIS! Vad fint och roligt för din dotter! OCH vilket mål för den som kämpat. heja, heja!
  Doftljus, det är min grej det! ÄLSKAR det. Vilken doft är det ni tycker så mkt om?
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Klart man ska skryta (jag tycker inte ens det är skryt), det är underbart med positiva och roliga nyheter om folks barn och så glädjande att höra även för en utomstående betraktare!!! Vad sporrande och inspirerade att se också hur hårt arbete och satsning ger resultat, den känslan är ju jättepositiv ta med sig in i framtiden också, minnas hur det kändes den där gången när man ställs inför nåt liknande i framtiden igen.
  Hehe, tonårslogik ja :)

  SvaraRadera