onsdag, maj 06, 2015

Nya krukor

Hittade nya krukor på HomeGoods, de här två runda grå och en rektangulär som jag vill plantera timjan och rosmarin i.

Nu är bara frågan vilka växter som passar, som jag kan klara av. Något annat än pelargoner.

Och det där frisörbesöket.. Jodå ungefär 20 cm kortare hår, känns jättebra. Kollade om jag kunde donera det avklippta till Locks of Love, men det måste vara minst 25 cm längd, så dessvärre.

Känslan just nu: frihet, utan allt det där långa håret!

4 kommentarer:

 1. Verkligen snygga krukor.Vilket fynd du gjorde på Home Goods. Du hittar säkert några snygga blommor att planetera i dessa. Blir så nyfiken hur det blev med håret. Kan du inte lägga upp en ny selfie. Det blev säkert fint och att våga klippa 20 cm var modigt ändå. Sommarfint och sommarfräscht helt enkelt.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Verkligen snygga krukor.Vilket fynd du gjorde på Home Goods. Du hittar säkert några snygga blommor att planetera i dessa. Blir så nyfiken hur det blev med håret. Kan du inte lägga upp en ny selfie. Det blev säkert fint och att våga klippa 20 cm var modigt ändå. Sommarfint och sommarfräscht helt enkelt.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Du får visa en bild på dig nu med så mkt kortare hår.
  Nyfiken. Älskar Home Goods. Vilken affär det är...första gången jag var där var jag tvungen att gå ut igen. För mkt att ta in, hahaha!!! Snygga krukor. Kör ngn större växt i dem, det tror jag skulle vara snyggt.

  SvaraRadera
 4. Mmm, instämmer med Annika om Home Goods. Bästa! Och supersnygga krukor. Säkert supersnygg i håret också :)

  SvaraRadera