torsdag, mars 05, 2015

Snow Day number 4.

Snow Day. Imorse kom först ett mail från skoldistriktet om en senarelagd start. Knappt en halvtimme senare ändrades det till en hel Snow Day, den fjärde i ordningen. Och det snöade faktiskt hela dan.

Lite fix. En sån här dag är det perfekt försöka få barnen att organisera sina rum. Så det har de faktiskt gjort till viss del. Pluspoäng där. Jag har tvättat och försökt mig på att organisera linnegarderoben.

Snöslunga. Sonen har plogat vår egen och Bästa Grannarnas garageinfarter. Den där snöslungan har jobbat på bra i vinter. Superbra.

Solig framtid. Visst har vi mycket snö men våren är på ingång. Det är bara en massa fina solar i väderprognosen en vecka framåt. Plusgrader på dagarna och nån minus på nätterna. Sol tycker jag det är för det mesta här i södra Connecticut.

Dallas. Och Ironman han flög till Dallas igår, kommer hem imorron fredag igen.

2 kommentarer:

 1. Ja igår var det verkligen snö hela dagen!! MKT kom det. OCH idag är det den perfekta vinterdagen. Säkert samma hos er. SOM en dröm!! Som du säger, solen saknar man aldrig. I nästa vecka ska det bli 18 grader här, sägs det. Jaja, vi får väl se...Men nu kommer våren iaf, det är då säkert. Men jag ska minnas dessa vinterdagar med största värme,
  Snöslunga, gud så härligt att ha en sådan!!!!!
  ha en jättefin helg!!

  SvaraRadera
 2. Det var inte lite snö som kom igen. Verkligen en rejäl vinter i år på USAs östkust. Verkar vara vinter långt ner i Södern. Kanske snö även för Ironman i Texas. Jag hann inte kommentera igår men måste säga att ert kök är helt underbart. Ljust, fint, och snyggt. Du har väldigt fin smak och har lyckas designa det på ett fint sätt. Ett drömkök i mina ögon.
  Ha en fin helg trots all snö. Det är inte fel med soliga dagar även om det är snö.
  Kram!

  SvaraRadera