torsdag, mars 12, 2015

Bokat flyg till Brasilien

Morgonpromenad. Kallt men soligt imorse när jag tog en promenad utmed Long Island Sound. Borde kanske kalla det för power walk, pw, det låter coolare...

Brasilien. Nu har vi boka flyget för Sonens resa till Sao Paulo, Brasilien, i sommar. Han ska jobba tre veckor på en av våra närmsta vänners företag där. Tror det blir en bra erfarenhet för honom, han kommer ju vara 16 år då. Och han verkar se fram emot det här äventyret!

Pod meeting. På Middle school var det pod meeting, sista för året tror jag. En gång varje deltermin, fyra gånger alltså, är de här träffarna dagtid, då huvudlärarna berättar vad eleverna kommer studera de kommande månaderna (bara ett 45 minuters infomöte). Oftast intressant och roligt att träffa lärarna. Men nu är det slut, till hösten när båda kidsen är på High School är det inget mer sånt.

Katterna ok. Efter gårdagens vaccin är våra kattkillar helt ok, märke ingenting av det idag. Bra. Förra gången mådde de ju inte så bra dagen efter sina vaccin (då fick de ju tre vaccin, nu bara ett).

Fredag! Och imorron är det fredag, tjohoo!

5 kommentarer:

 1. Wow Brasilien, vilken upplevelse och erfarenhet! Jättekul.

  SvaraRadera
 2. Vad spännande för din son att åka till Brasilien på egen hand och jobba. Vuxenpoäng på det som kommer att ge honom värdefulla erfarenheter. Kul och spännande.
  Happy Friday till dig.

  SvaraRadera
 3. Vad spännande för din son att åka till Brasilien på egen hand och jobba. Vuxenpoäng på det som kommer att ge honom värdefulla erfarenheter. Kul och spännande.
  Happy Friday till dig.

  SvaraRadera
 4. KUL med Brasilien. Roligt och så annorlunda att sommarjobba där.
  PW ja, om du går snabbt och hårt. HAHA. Vet ju att det är svårt att verkligen ånga på nu eftersom det fortf ligger läskig svart is lite överallt. Ibland blir det därför bara en vanlig prommis i långsammare tempo. A-OK det med. Men jag längtar tills isen verkligen är ett minne blott!!
  Trevlig helg!!

  SvaraRadera
 5. Oh vad kul med sommarjobb i Brasilien! Är det vanligt att ungdomarna sommarjobbar i USA? Här, i Sydafrika och på sonens skola, så är det typ bara han och en irländare som har sommarjobbat. Dom andra får pengar av sina föräldrar och anses fortfarande vara barn. Sonen har sommarjobbat dom senaste 2 åren.

  SvaraRadera