torsdag, september 18, 2014

Tre timmar i kö

DMV. Idag har jag spenderat tre timmar i kö på DMV, Department of Motor Vehicles, för att registrera jetski och trailer. Blä! vad det var tråkigt. Numera har de i varje fall ett kölappsystem och man kan sitta ner och vänta. Men tänk vad mycket annat jag hade kunnat göra med den tiden...

Back-to-school. Dags för nästa informationskväll i skolan, den här gången på Middle School. Det är väl inte helt nödvändigt att gå, men det känns bra att träffa lärarna, och höra vad de förväntar sig av sina elever.

Mycket eller lite kläder. Nu är det inte så varmt på mornarna när jag springer, typ 12-14 C vilket är helt perfekt, men man blir ju varm av att springa så jag har fortfarande bara t-shirt och träningstights som slutar just under knäna. Däremot möter jag en hel del löpare som har långärmat och långa tights, med en extra tröja knuten runt midjan. Skumt enligt mig.

5 kommentarer:

 1. DMV, usch ja...så trist ställe. Kölappssystem här med, thank god!
  BTS.night brukade jag gilla! Gillade upplägget på dem i MS och HS!
  Gillar verkligen vädret nu!!

  SvaraRadera
 2. Urk för att vara på DMV i tre timmar men skönt att ha fått det avklarat. I Alabama då vi skulle fixa våra körkort hade de ännu inte kölappssystem så man fick gott stå i kö, hemskt.
  Jag resonerar som dig vad gäller kläder vid löpning. Man blir ganska snabbt varm så jag hade möjligtvis haft en tunn långärmad tröja i början som jag sedan kunde knyta om midjan. Tycker att man ofta fryser lite mer upptill än nedtill så shorts hade funkat bra. Om inte annat får man öka tempot lite om man är kall i början eller hur :-)

  SvaraRadera
 3. DMV=den mest ineffektiva myndigheten. Man längtar efter att reformera den. Min erfarenhet är att man trots nummer lapp måste vänta hur länge som helst. Var där en gång (för att ta körkort om jag minns rätt), tog en lapp där det stod uppskattad tid 13 minuter. Blev 2½ timmar. Suck.
  Det där med löparkläder är konstigt. Här i Sverige har vi ju sommarvarmt (idag faktiskt 25 grader) och trots detta ser man folk med långärmat och långbenat. Mycket konstigt. Själv har jag shorts och linne.

  SvaraRadera
 4. Bilköer kan vi vara utan! Så trist!

  Idag badade mannen i Bråviken. 18 grader i vattnet, 23 på land! Snacka om indiansommar!

  KRAM Anna

  SvaraRadera