torsdag, september 04, 2014

Köket är historia

Köket is history. Nu är köket i vårt hus helt borta - våra hyresgäster flyttade ut i slutet av augusti. Finns inget kvar, bara reglar och golv. En vägg ska rivas och golvet ska bytas. Allt blir nytt. Spännande det här...

SafeRides. Innan sommaren var jag på ett informationsmöte för SafeRides i vår stad, och nu har jag blivit godkänd som vuxen volontär. Organisationen ger tonåringar gratis lift hem på lördagsnätter, det är tonåringar som kör tonåringar utan att ställa frågor. En vuxen är på plats som moraliskt stöd varje lördag. Känns bra och kommer bli spännande.

Jetski. Här snackas det jetski mest varje dag, Sonen och Ironman vill köpa en, den vi hade förut exporterade vi ju till Sverige när vi flyttade till Spanien. Om de hittar vad de vill ha slår de till. Vilket betyder att jag måste skaffa dragkrok till MIN bil.

6 kommentarer:

 1. Vad spännande med helt sprillans nytt kök. Wow kul! Då blir det till att kolla mycket köksinredning framöver och göra många val. Jättekul och spännande. Låter också super bra att vara med som voluntär på Safe Rides. Låter som en väldigt bra grej att sådant finns och organiseras.
  Kram och trevlig helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många val är det, men själva layouten och luckor är redan gjorda! SafeRides verkar jättebra, kände att jag ville GÖRA något bra.

   Radera
 2. Åh, så spännande med nytt kök. Kök är ju verkligen hemmets hjärta. Vill gärna höra (och se) mer vad det lider. Du/ni kanske har klart för er hur det nya köket ska bli?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kökluckor och stommar är redan beställda. Och vi vet ganska bra hur vi vill ha counter tops och annat...

   Radera
 3. Vore kul att folja er koksrenovering mer detaljerat har pa bloggen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer fler uppdateringar...!

   Radera