onsdag, september 24, 2014

Granit är svårt

Har kollat granit för bänkskivor till köket idag. Så mycket det finns att välja på! Några av de jag sett i andra hus, och som inte är av granit, inser jag nu inte kommer funka, de drar åt sig fläckar allt för lätt om man inte är supernoga. Granit är mer förlåtande.

Sen har vi gett klartecken till byggarna att sätta igång med vår screen porch på baksidan. Den håller på att trilla ihop.

Pengarna rullar när man sätter igång projekt i ett hus.

Bra idag: det gick bra att springa imorse, imotsats till igår då det kändes som om jag sprang i uppförsbacke en timme.

4 kommentarer:

 1. Det kommer bli så snyggt, men förstår att det är svårt att välja när det är så mycket att välja på!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite stress nu, men ja det kommer bli toppen sen!!!

   Radera
 2. Anonym9:13 fm

  Oj vilka val ni måste ta, men så kul samtidigt! Vi har svart granit i köket och det är suveränt! Lätt att hålla rent, snyggt som fanken och man kan sätta varma kastruller rakt på utan att det händer nåt, mycket praktiskt när det behövs!

  SvaraRadera
 3. Jag är stor fan av granit.
  Kan annars relatera till det du säger om göra om projekt nu. Vi står inför valet och kvalet hur göra med en tillbyggd köksö, det har visat sig komplicerat och dyrt att få det identiskt med befintliga köksluckor, bänkskivor (som är rätt nya, så inte aktuellt riva ut). Jag är inne på att göra köksön i nåt helt annat, du kanske sett man iblan gör så, gör köksön som en kontrast till köksfärgerna på skåp, bänkar. Velar och kollar just nu, så ja, lite stress kan det vara men som du också säger: det blir ju bra sen :)

  SvaraRadera