torsdag, mars 15, 2018

Semifinal och vårkänslor

Semifinal. Ikväll var hockeylaget på high school i semifinal för States i New Haven, de spelade på Yale. Dotterns pojkvän, som är senior, är en av spelarna men har varit skadad i flera veckor, ikväll kunde han spela igen. Ett stort gäng tonåringar tog tåget till New Haven för att heja på sina kompisar. Det var en spännande match men dessvärre förlorade vi till slut, 6-8. Men hey! Tredje plats i Connecticut är verkligen bra!

Vårkänslor, nästan. På eftermiddan hade vi soligt och skönt, 8 grC, Sixten sprang omkring på baksidan och fångade frisbees jag skickade iväg till honom. Så skönt väder! Kändes nästan som man borde ta fram utemöblerna...

Finals. Imorron fredag har Sonen sin sista final för den här terminen, det är matte och sen har de ledigt en vecka. På lördag flyger han med fyra kompisar till Key West!

4 kommentarer:

Annika sa...

Imorse snöade det här. Som en liten mini-blizzard. Det är så kallt, och ingen värme de närmaste tio dagarna. Nej, mina utemöbler får stå där de står tills ngn ggn i april :-)
K går också på spring break, sitt sista, nästa vecka. Hon ska kryssa med en massa andra från Elon. De lär få kul, glad att jag inte är ombord på den båten, haha. Hoppas din son får kul på sitt allra första spring break. Trevlig helg

Anne sa...

Wow, inte illa med en tredje plats i hela CT! Är hockey största sporten i er high school? Här är hockey väldigt ovanligt, tror inte någon HS inom vårt (eller närliggande) distrikt har hockeylag i sina skolor.

eastcoastmom sa...

Kallt här med! Trist, men solen värmer ju på ett annat sätt nu, när det blir några plusgrader.
Trodde inte jag skulle våga släppa iväg en 18-åring på spring break, men det blir nog bra...

eastcoastmom sa...

Hockey är ju en ganska dyr sport, hyra ishall kostar pengar... HS här har gått ihop med två andra skolor, så de tränar tillsammans. Vet inte vilken sport som är "störst", eller hur man mäter det? Den med flest deltagare är XC och track and field, men det är ju en mer inkluderande sport, alla får vara med så länge de kommer på alla träningar.