torsdag, oktober 06, 2016

Torsdag och lite förkyld

Bra början. När man börjar dagen med glada tonåringar och sen en sväng vid beachen, det är en bra början.

Förkyld. Kanske har jag fått ta över Sonens förkylning. Vill inte. Känns som jag skulle kunna sova dygnet runt.

Lyckad middag. Improviserade en lasagne med spenat, ricotta och tomatsås igår på tjejmiddagen här. Det blev riktigt gott så det tänker jag göra igen.

Flanellskjortor. Nu är det flanellsäsong enligt Sonen. Han har några stycken men ville ha fler, hoppas han gillar dem jag köpte idag. Det är svårt att hitta kläder som passar till vår swedezilian, han är så smal.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ang skjortor och smala söner!
Vår son, 183 cm lång och väger 55 kg, klär sig dagligen i skjorta, kostym och slips eller fluga. På vintern väst under kavajen så klart!
Du förstår säkert hur svårt han har att hitta något i butik som passar på den tunna kroppen och han köper numera alla sina kläder skräddarsydda via diverse internetbutiker. Oj vad dyrt tänker många men faktum är att det inte är dyrare än att köpa en kostym eller skjorta av bra kvalité i butik. Finns mängder av aktörer där ute, de har alla passformsgarantier och man mäter sig själv och det är det de syr efter. Vår son använder svenska Tailor Store mest, osäker på om de skickar till US, men det finns fler så sök. Och de syr även i flanell, så klart!

Annika sa...

Krya på dig nu. OCH ja, det är härligt att få ta fram höstkläderna igen. No more shorts ;-)
Trevlig helg!

eastcoastmom sa...

Verkar som vi har söner som är lika smala! Alltid typ XS och skinny... Han växer fortfarande, så försöker hålla kostnaderna nere vad gäller kläder... Men tror också på skräddarsytt.

eastcoastmom sa...

Ogillar shorts! Klänning är min grej.