torsdag, oktober 20, 2016

Gult och gult

Soluppgång. Den gula skolbussen och den gula soluppgången. Så fint imorse.

Nageltrång. Jamen, hur kan en så fånig liten sak göra så ont? En stortå som är alldeles röd och varm. Ond. Sov dåligt inatt, det gjorde ont när jag nuddade täcket eller sängen med tån. Nu mot kvällen är det bättre.

Glad kille. Det är inte ofta Sonen berättar hur det går i skolan men idag kom han hem och sa att hans AP Physics prov i måndags gått jättebra. Allt det där pluggandet hela söndagen, verkligen hela dan, gav resultat.

Svalare. Efter några rekordvarma dagar blev det svalare inatt och idag. Hoppas verkligen på mer normala temperaturer nu.

Chili. Gjorde chili con carne till middag, med två lika sorters bönor, serverade baguette till. Det är en favorit här hemma. Sonen tog en extra portion. Och Dottern åt en liten portion, trots att hon redan ätit pasta dinner i skolan, cheer och footballplayers har gemensam middag på torsdagar efter träning.

3 kommentarer:

Annika sa...

Ja, och snart ska ni ju söka till college!! Ni kanske redan har gjort early admission till ngt? Spännande tider, verkligen!!
Chili, det ska jag också göra ikväll. Cincinnati chili, så gott!!!
Vi har den sista varma dagen idag, men det ska brytas av regn i em och sen är det slut på denna sjuka värmebölja. Igår var det sjukt fuktigt och runt 28 grader. SO not a FAN!!!
Trevlig helg!!

eastcoastmom sa...

College ja... det mesta är klart. Finslipa några små essays, de där specifika för olika skolor. Söker i två omgångar, nu och några safety schools vid nästa deadline...
Vi älskar chili! Ska kolla upp vad din variant är för nåt!

FREEDOMtravel sa...

Fin bild! (Och nu blir jag sugen på chili con carne. Längesen...!)