söndag, oktober 23, 2016

Hell freezes over, typ

För några dagar sen frågade Sonen om han fick vandra med några kompisar i helgen. Javisst tyckte jag men glömde totalt bort det. Det var dessutom så osannolikt. Några tonårskillar som ska iväg och vandra nån naturskön led en söndag. Ha ha ha...

Men idag var Sonen uppe tidigast av alla och åkte iväg för att vandra Breakneck Ridge i New York tillsammans med några kompisar. Vädret var fantastiskt, soligt och svalt. Det var fyra killar som springer tillsammans, idag hade de en heldags vandring som träning istället.

Har ingen aning var de fick idén ifrån. De stannade och åt en stor frukost påvägen dit, vandrade i många timmar, första timmen var i princip bergsklättring berättade Sonen. På hemvägen åt de en tidig middag.

Och han säger att han vill vandra igen.

Man undrar om de vandringar vi gjort när vi rest med RV och gjort andra roadtrips, faktiskt hjälpt. Det är lite av ett hallelujamoment här hemma just idag tycker jag.

Våra gäster reste imorse. Ironman har cyklat precis hela dagen. Dottern har gjort läxor med kompisar. Och jag har roat mig med tvätt, bakning och matlagning. Gjorde lasagne och äppelkaka till middag.

1 kommentar:

  1. Vandrignar, det är grejer det. Riktigt härligt.
    Vem vet, en dag kanske din son bestämmer sig för att vandra hela AT? Eller ngn annan maffig led. Sådant brukar hända efter college, eller ibland om det tas gap years mellan HS och college. Träffat många sådana vandrane ungdomar under mina vandringar längs the AT.
    Härligt är det iaf, det bästa av det bästa, att vandra.

    SvaraRadera