onsdag, januari 20, 2016

Just taking it easy

Jo jo, det ser vackert ut där vid Long Island Sound men vi har faktiskt ganska kallt, bara runt nollstrecket mitt på dan idag. Det kändes bra att träna spinning inomhus imorse tillsammans med Bev.

Tänkte låta barnen sova ordentligt. Dottern hade två cheerkompisar här på sleepover - de sov länge! - och Sonen som faktiskt inte är nån sjusovare låg och myste med Zingo när jag kom hem från träningen vid halv nio. För jag hade ingen sovmorgon, och Ironman jobbar ju som vanligt.

Annars. Sonen har träffat kompisar och tränat löpning med skolans indoor track, men de springer utomhus, i alla väder. Han kör ju oftast bil själv numera, jag har inte riktigt vant mig vid att han inte alltid behöver skjutsas och hämtas överallt längre. Och nej, här finns inte alternativet bussar.

På eftermiddan kom en annan kompis till Dottern hit, en sophomore tjej, alltså ett år äldre, de har haft Radio tillsammans i skolan hela hösten och trivs så jättebra ihop. Som jag nämnt tidigare, den där Radioklassen var det bästa beslut Dottern nånsin gjort vad gäller skola, hon har lärt sig massor och haft så kul. Hon var yngst i klassen, det var mest Juniors och Seniors som tog klassen och läraren verkar vara en cool gammal hippie.

Imorron torsdag är det skola igen. Och till helgen blir det kanske snöstorm. Samma dag som Sonen ska på bal, Dottern har cheer tävling och här hemma är det meningen att vi ska ha middag för tolv personer. Spännande.

1 kommentar:

  1. Saknar det soliga vädret du har och det soliga vädret vi hade i USA. Precis hemkommen nu. Det var kallt men soligt i Alabama då vi var där. Bara några ynka plusgrader och morgonen då vi åkte var det faktiskt minusgrader. Kom hem till kompakt gråväder igår men idag har solen visat sig lite. Spännande med middag för 12 personer. När du går på spinning är det på något av gym kedjorna eller är det något ställe där man bara kör spinning hört talas om ställen som specializerar sig på bara spinning som de kallar för spinning boutiques.

    SvaraRadera