torsdag, januari 14, 2016

Vi pustar ut.

Dag tre avklarad. Så har barnen gjort dag tre av sina midterms, bara en dag kvar och det är på tisdag. Båda kidsen hade matteprov idag, Dottern hade Algebra och Sonen hade sitt AP Statistics. Faktiskt att de var glada när de kom hem, så man får anta att det nog hade gått ganska bra.

Långhelg. Imorron fredag är det studiedag och måndag är helgdag, Martin Luther King Day. Men eftersom helgen ligger mitt i midterms det här året har vi inte planerat nån miniresa. Dessutom har Sonen ett track meet på lördag och Dottern hade en cheer tävling samtidigt. Nu blir det ingen tävling i cheer den här helgen, laget har flera skador.

Snö. Lite lite snö imorse, bara så det precis täckte marken.

Bakade lite. Kärt barn har många namn, i Sju Sorters Kakor kallas den här kakan för Snoddas. Och den är en favorit här hemma, alla gillar den.

6 kommentarer:

 1. Mins så väl de där dagarna med exams... Och just AP Statistics gjorde även min son, matte är ju liksom det nda han numera studerar!
  I min värld heter de där kakorna Sabrinakakor. Annars är nog Kärleksmums vanligaste namnet på dem i Sverige.
  Trevlig helg nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De har ju korta dagar i alla fall, när de har sina stora prov.
   Ja Kärleksmums kallas de också.

   Radera
 2. Ja, jag med...och saknar dem inte. Eftersom det var IB var det en jädra press. Minns också att det alltid lades studiedagar runt MLKJD. DET saknar jag :-)
  I min värld heter kakan Mors dejeliga kaka...
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det namnet har jag inte hört på kakan!

   Radera
 3. i min värld heter det mockarutor...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hur många namn som helst...

   Radera