torsdag, november 07, 2013

Nästan frisk lista

Minifeber. Imorse hade Dottern bara minimalt med feber, så jag har en ganska pigg tjej här hemma. Ja förutom att hon snyter sig och nyser stup i kvarten. Jag föreslog att hon skulle baka något och det gjorde hon minsann: brownies som var to die for...

Extra sladd skulle man ha. Vi saknade sladden och därmed laddaren till nya iPad mini - som ju har den nya sortens sladd - här hemma. Den hade Ironman råkat få med sig till London. Inte så bra tyckte vi andra. Men nu är han hemma och han får inte lämna landet igen med två sladdar i portföljen.

Utrensning pågår. Mitt mål är att slänga något varje dag inför flytten. Det känns liksom som om man blir lättare av det som hamnar i soporna eller skänks bort.

No more Polo. Vi har sålt min lilla svarta VW Polo. Så bye bye till den. Bra att ha det fixat inför flytten, men jag saknar min lilla bil. Nu kör jag Ironmans stora BMW och den känns som en stridsvagn vid jämförelse. Bekväm är den såklart, men för stor att köra i Madrid tycker jag. Och Ironman han har lyckats låna en bil på jobbet, en Audi Q7, en stor bil det också.

Varma vindar. Hösten är ljum och solig här i Madrid. Igår var det 22 grC. Helt galet tycker jag som vill ha HÖST. Men det kommer väl.

5 kommentarer:

Martina sa...

Skönt att dottern mar bättre igen!

Suck, alla dessa sladdar och laddare man har till allting... Det tar ju upp en hel väska när man reser!

Jag maste ha missat, när och vart ska ni flytta?!!

Kramar

Desiree sa...

Så skönt att dottern mår bättre redan. Hon är ju så attans duktig på att baka. Ni har ju en egen liten konditor :-)

Låter superbra att se till att rensa så mycket som möjligt i god tid. Det är smart. Man inser då man flyttar att man ändå har så attans mycket grejer. Flytta är skitjobbigt och det enda som är riktigt positivt är ju att man får chansen/måste gå igenom alla sina grejer.

Förstår att din makes bil känns stor. Vår Mazda CX7 är ju relativt stor för europa. Den är superskön att köra och åka i men ack så krånglig att parkera.Man inser att små bilar är bra mycket smidigare i europa.

Hoppas dottern är helt frisk snart.
Kram!

eastcoastmom sa...

Martina: Vi flyttar tillbaka hem till Connecticut i december!

Desiree: Bästa med att flytta! Dessvärre hade Dottern en del feber ikväll igen...

Hanna sa...

Hoppas dottern blir helt frisk snart!

Låter som en väldigt bra idé att bestämma sig för att rensa ut minst en sak om dagen fram till flytten för att slippa ta tag i allt precis i samband med flytten - den idén anammar jag direkt! :)

Annika sa...

Nu är säkert din tös sgs bra.
Ja, jag vet, blir tokig på alla sladdar och laddare etc.
Mycket bra att rensa ur innan den stora flytten går tillbaka igen.
Trevlig helg!!