torsdag, maj 11, 2017

Torsdagslista

Tackkort. Äntligen skrev Sonen tackkort till de lärare som skrev rekommendationer för hans collegeansökningar. Jag har försökt få honom att skriva de där tacken i flera veckor. Idag har han gett dem till lärarna tillsammans med Daim (stora påsar från IKEA) och presentkort.

Sista skoldagen. Idag hade Sonen sista riktiga skoldagen på high school. Imorgon har Seniors gemensam picknick, de får faktiskt inte vara i skolan. Annars brukar Seniors hitta på en del bus sista skoldagen... Skolan hoppas att det inte blir nåt fuffens imorgon på det här sättet. Men vem vet...

Skolavslutning. Torsdagen den 22 juni är det skolavslutning, och fram till dess är de flesta Seniors på praktik. De börjar på måndag och skillnaden den här sista månaden för dem är ju att de inte har några läxor. Frihet med andra ord!

Arkansas. Ironman var uppe innan tuppen imorse. Han åkte hemifrån vid fem för att flyga till Arkansas över dagen, kommer hem igen sent ikväll. Såna resdagar är tuffa.

Prom. Nästa lördag är Junior Prom och Dottern är alltså bjuden trots att hon är Sophomore. Och Sonen ska gå på Senior Prom med en tjejkompis nån vecka senare. Så jag insåg just att det är hög tid att beställa blommor, knapphålsblomma som Dottern ska ge till sin date och en handledsblomma som Sonen ska ge sin date. 

Playlist. De senaste dagarna har jag spelat playlists med Rod Stewart, Veronica Maggio,  Armando Manzanero och Sting. Spotify är verkligen fantastiskt, det finns så mycket musik att välja på, allt! Ikväll spelar jag country för hela slanten, just nu Happy People med Little Big Town. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar