måndag, maj 15, 2017

18 år idag

Den här killen fyller 18 år idag. Sonen är glad att äntligen vara fri som han säger, det betyder att han får köra bil när han vill på dygnet!

Men han måste fortfarande berätta för sin mamma var han håller hus.

8 kommentarer:

 1. Grattis.
  Klart man måste berätta var man är, det måste man göra så länge man bor hemma :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Dessutom vill jag ha ett text när han är hemma.

   Radera
 2. Och snart flyttar han och då kan han strunta i det där sista också ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, scary och spännande och som det ska vara!

   Radera
 3. Grattis!! Ja, absolut, måste berätta var han är. HAHA. Känner igen det där. Men det släpper man sen då de börjar college, som tur ÄR!!! Det är lugnande på ett sätt. Jag är mkt mer orolig när K är här än när hon är på Elon. Fast, jag gillar skarpt find my iPhone-appen, där kan jag se var hon befinner sig, hehehe....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Find My iPhone är fantastisk!

   Radera
 4. Vad fin han är, din nyblivna 18-åring! Aha, så det är så det funkar med körkort att vid 18 får man köra när man vill på dygnet. Myndig nu. Stort! Hade det varit val hade han fått rösta också. Minns själv hur 18-årsdagen kändes så stor, speciellt eftersom det var då jag fick körkort för första gången och upplevde den friheten för första gången. Those were the days...
  Den där appen Annika nämner låter för övrigt suverän. Hehe, sådan skulle jag också se till att ha om jag hade en tonåring/ung vuxen unge :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är reglerna i Connecticut, men säkert olika över hela USA. Find My iPhone är jättebra, inte bara för att ha koll på tonåringar!

   Radera