måndag, februari 01, 2016

Expatlife: Logowear

Med sporter på high school kommer en massa kläder med skolans namn. Logowear. Det är t-shirts, hoodies och mössor. Och mer ändå. Man kan köpa filtar, joggingbyxor, träningsshorts, you name it.

Tröjor för speciella tillfällen, som oktober som är Pink Month, bröstcancermånad. Då hade många av eleverna likadana tröjor med rosa tryck. Under footballsäsongen i höstas lät några elever trycka upp vita tröjor som det stod Superfans och skolans namn på. Det var som ett hav av vitt på läktaren. Skolfärgerna för vår high school är blått och vitt, så det mesta är i de färgerna.

Det är inte bara eleverna som har de här kläderna, många av föräldrarna har t-shirts som visar att deras barn spelar football, är med i track team eller vad det nu kan vara. Nu när det är basketballsäsong har jag sett den numera pensionerade rektorn kolla in matcherna, han har en tröja med skolans namn på sig.

School spirit. Så självklart här.

5 kommentarer:

 1. Ja, det är verkligen självklart, och KUL, med school spirit. Minns en fotbollsmatch på Homecoming då hela Karolinas läktare var ROSA. Det var i oktober. Klart mäktigt att se! OCH alla ungar så taggade. De kan verkligen det där i det här landet. OCH sen fortsätter det på college.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker det är jättekul! Sonen har inte varit så taggad, men Dottern går all in!!!

   Radera
 2. Kul haller jag med Annika om sa lange man inte kanner att det blir for mycket eller for dyrt. Nog hjalper det lagandan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man behöver ju inte köpa tröjor, Sonen har bara nån enstaka från Track-team.

   Radera
 3. Anonym8:13 em

  Älskar School Spirit! På Sophias skola har man Spirit Day varje fredag. Har man inte en skoltröja så räcker det med att ha något rött på sig

  SvaraRadera