onsdag, februari 24, 2016

Fikapaus

Träffade vännerna B och E på kaffe idag. Vi har alla söner som är Juniors och springer track i high school, så vi har alltid en hel del att prata om. Idag diskuterade vi nyblivna körkortinnehavare, collegebesök, träning och övning för ACT. Intressant att jämföra hur andra tänker och gör.

Och det där andra ACT som Sonen gjorde för en månad sen, eller när det nu var. För en vecka sen kunde han kolla resultatet via internet. Vi tyckte ju inte att han behövde göra fler ACT eftersom hans första var såpass bra, men han insisterade. Och ja, det var bra att han gjorde ett nytt försök, för nu gick det faktiskt ännu bättre! Så skönt att han kan pusta ut och inte tänka mer på den delen av collegeansökan. (ACT eller SAT är de amerikanska motsvarigheterna till högskoleprovet)

Idag reste Ironman till Alabama för några dagar. Och idag firar vi 20-årig bröllopsdag.

Hurra för oss!

2 kommentarer:

  1. Grattis på bröllopsdagen. Inte vilken bröllopsdag som helst heller utan en ganska stor och viktig dag. Synd att Ironman är bortrest, ni får fira när han kommer hem. Idag skriver jag faktiskt lite om just Sweet Home Alabama.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Grattis på bröllopsdagen. Inte vilken bröllopsdag som helst heller utan en ganska stor och viktig dag. Synd att Ironman är bortrest, ni får fira när han kommer hem. Idag skriver jag faktiskt lite om just Sweet Home Alabama.
    Kram!

    SvaraRadera