tisdag, november 17, 2015

Småsaker en tisdag

Vantar. Eller egentligen handskar, vore bra att ha när jag springer på mornarna.

Skunk. Höll på att köra över en skunk imorse, eller klockan var faktiskt 10. Den kom släntrande över vägen, hade ingen direkt brådska, och jag bromsade ordentligt. Skunk stinker nåt otroligt, så den vill man INTE köra på. Annars är de ju ute och rantar i gryning och skymning. Sen såg jag samma skunk när jag hämtat Dottern, och då var det ju faktiskt nästan mörkt.

Bra blodtryck. Hos tant-doktorn idag och hon konstaterade att jag har bra blodtryck, som vanligt, 100/60. Tänk just då kände jag mig extra pigg!

Övningskörning. Här hemma fortsätter Sonen övningsköra med gamla Volvon och manuell växel. Måste säga att det går jättebra numera.

New England champion. För tredje året i rad har en elev från vår high school vunnit New England championship. Jepp, hon är en supertalang på många sätt, och nästa år kommer hon tävla för Stanford University, där hon just antagits (tjejen är smart också!). Killarna i varsitylaget kom på tredje plats i New England, jättebra placering.

4 kommentarer:

 1. Vantar har jag också på mig då jag går ut. Tar ibland av dem då jag blivit varm efter en stund. Men visst, morgnarna är kalla nu.
  Skunkar, usch!!
  Tänk att ni snart har en som med körkort hemma. SKÖNT! OCH läskigt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Händerna blir så fnasiga och fula av kylan tycker jag.
   Körkort blir bra. Faktiskt skönt. Och vi har ju en extra bil till grabben redan!

   Radera
 2. Pust, vilken tur att du klarade att INTE kora over skunken. Hade inte blivit kul for nagon av er. Bra att ovningskora med manuell vaxel for da fixar man bade och senare.
  Ha en bra dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om man kör på en skunk får man nog sanera bilen ganska rejält...

   Radera