torsdag, november 05, 2015

Livräddare i familjen

Livräddare. Som en del i gymnastiken nu under Junior year har Sonen valt att göra lifeguard training, att utbilda sig till livräddare för pool (för öppet vatten krävs ytterligare utbildning). De har just avslutat träningen i poolen och nu börjat med CPR, första hjälpen. Hur bra som helst att ha en certifierad livräddare i familje snart!!

Tråkväder. Nej jag klagar inte, men idag har det varit grått hela dan. Mulet, lite duggregn av och till, dimma.

Syskonkärlek. Noterar att kidsen faktiskt kan prata med varandra på ett helt annat sätt nu när båda går på high school. De frågar varandra om råd. Särskilt Sonen som är två år äldre kan hjälpa lillasyster med hur saker och ting funkar. Sen agerar lillasyster modekonsult.

Date your sister. Tydligen har Sonen fått flera förfrågningar från killar i skolan om det är ok att de ber hans lillasyster om en date. Det kan väl inte jag bestämma, tycker Sonen, fråga henne! Lite kul ändå, tycker jag.

Planerar Thanksgiving. Vi får Sverigebesök och ska fira dagen här med flera vänner. Frågan är vem som ska laga vilken mat och så tider, det är football game på morgonen så Dottern har cheer, sista för säsongen.

1 kommentar:

Annika sa...

Vad bra, då kan ju din son ta jobb vid ngn pool i sommar. Perfekt att ha den träningen i bakfickan.
har ni football game på själva Tgiving dagen? OJ, inte så himla roligt. Det måste ställa till det för x-antal familjer, suck. Men det där med maten löser ni säkert, kul med besök.
Här ska det slås ngt värmerekord idag, känns väldigt fuktigt ute + att det är nog så grått. Inte så roligt.
Kul med dating-frågan :-)
Ha en fin helg!