Bästa pizzan i Madrid kände hela familjen för, så vi åkte till stadsdelen Chueca och restaurangen Casa Vostra som har underbar pizza. Just sådär tunn och krispig pizzabotten vi åt i Rom.
Pizza ska ha sån där tunn, krispig botten. Just därför tycker jag hemlagade pizzor sällan blir goda, åtminstone vi har svårt få till degen/botten riktigt tunn. Annars måste jag säga att jag tycker de svenska pizzorna är bäst...så goda med alla "knäppa" pålägg och tillbehör också (typ kebabpizza).
5 kommentarer:
Mums med god pizza. :) Bland de godaste pizzorna jag ätit var när jag bodde i Kärrdal i Sollentuna.
Pizza ska ha sån där tunn, krispig botten. Just därför tycker jag hemlagade pizzor sällan blir goda, åtminstone vi har svårt få till degen/botten riktigt tunn.
Annars måste jag säga att jag tycker de svenska pizzorna är bäst...så goda med alla "knäppa" pålägg och tillbehör också (typ kebabpizza).
Låter gott. Håller helt med om att botten ska vara tunn och krispig för att bli som allra godast.
Kram!
Vi gillar verkligen den italienska sortens pizza med riktigt tunn botten och inte för konstiga toppings...
Vi gillar verkligen den italienska sortens pizza med riktigt tunn botten och inte för konstiga toppings...
Skicka en kommentar