torsdag, april 04, 2019

Tvätta huset

Hustvätt. Idag har vi haft en målare här som tvättat huset. Plötsligt såg det nästan nymålat ut! Plus för att målaren är brasse, såklart!, och det är alltid kul att prata lite portugisiska.

War Eagle. En av Dotterns bästa kompisar har bestämt sig för Auburn University, deras maskot kallas för War Eagle. Igår var det en liten överraskningsfest för henne, det är ganska vanligt att tjejer ordnar det för varandra nu under våren Senior year. Förra veckan var det en annan kompis som bestämde sig för University of Oregon - Ducks! - och samma vecka en annan som bestämde sig för Penn State - Nittany Lion!.

Middag. Oväntad bra kombination till middag ikväll, grillad lax och coleslaw. Måste koma ihåg hur gott det var tillsammans.

2 kommentarer:

Annika sa...

Hur känner din flicka nu när hon inte går i skolan? Är det bara skönt? Eller saknar hon allt det där som händer senior year?
Kommer hon att gå på the prom och sånt, tror du?
TUR att din flicka ska gå nära hemmet sen i höst, du får nära då ni ska besöka och tvärtom. STOR fördel. Tur att det inte är på västkusten, som kompisen som ska börja gå i Oregon ;-) Fast den tjejen tycker det säkert det är fantastiskt kul, såklart.
Ja, Auburn och Penn State är verkligen skolor som "sväljer många" från östkusten.

Trevlig helg!!

eastcoastmom sa...

Annika: Hon tycker det är så skönt att slippa high school! Nu träffar hon sina kompisar från skolan ibland på kvällarna, det är bra. Hon ska försöka hitta nåt jobb, börjar så smått med att vara barnvakt hos sina favoritkillar, 9 och 11 år gamla.
En del är ju ok med att gå på skola långt bort, Gabe har inga problem med det, men dottern ville vara närmre hem.