fredag, april 26, 2019

Blixt och dunder

Vilket busväder vi har haft idag. Och har ikväll, för den delen. För nu har det börjat ösregna igen. Och åskar och blixtrar. Igen.

Åskrädda hundar har jag hört talas om, men lille Sixten bryr sig inte det minsta. Han ligger här på soffan intill mig och sover sött. Sover räv, för han hoppas på att få gå ut snart. Men nä, skulle inte tro det i det här regnet. Vi får vänta ett tag.

Igår shoppade jag kläder till Dottern, hon har kommit på att hon behöver jobbkläder. Kontorskläder är inte samma kläder hon hade på high school. Hon har inte provat allt jag köpte ännu, men en kjol fick tummen upp, den hade hon på sig på jobbet redan idag! Och en klänning, typ cocktaildress, provade hon ikväll och den kommer bli perfekt för den stora fundraiser som hennes arbetsgivare har om några veckor. Klänningen satt som en smäck.

2 kommentarer:

Annika sa...

Vi hade också vidrigt väder i fredags, men tornadovarningar igen.
SÅ less på detta underliga väder.
Ja, jag kan tänka mig att din dotter måste ha lite nya kläder nu för hon jobbar. OCH sen blir det skola igen :-)
I höst då.

eastcoastmom sa...

Annika: Hon behöver ju kontorskläder, och det är mer dresscode på kontoret här i CT än det var i Stockholm. Hoppas hon blir lite inspirerad att kläs ig snyggt nu, så hon fortsätter på college...