torsdag, oktober 25, 2018

Kyligt och ändrade planer

Riktig frost. Igår morse, onsdag, var det riktig frost ute. Igen. Så ja hösten är här och det känns toppen! Träden blir långsamt gula, hoppas få en riktig leafpeeping season!

Ändrade planer. Vår Thanksgiving blir lite annorlunda i år. Sonen kommer stanna i Chicago och plugga, han har flera prov veckan efter Thanksgiving och känner sig stressad. Så att resa många timmar bara för att komma hem och plugga, när han skulle vilja träffa kompisar och familj, nä. Han klasser ligger också så att han inte kunde resa förrän tidigt torsdag morgon - Thanksgiving - och tillbaka tidigt tidigt måndag morgon, så inte många extra dagar.

Soluppgång. Underbar soluppgång häromdan. Det är nåt speciellt när solen studsar mot molnen, fler färger, mer solstrålar.

2 kommentarer:

Anne sa...

Låter som en bra plan. Man får vara flexibel och tänka om också, inte vara fast i att det "ska" vara på ett visst sätt på Thanksgiving (eller nån annan högtid). Vi funderade seriöst länge på att helt åka bort på Thanksgiving i år, inte så långt bort men bo på hotell och bara äta gott nånstans och dra oss undan... Men det slutade med att vi skippade det trots allt och blir hemma som vanligt, men det var nyttigt att i alla fall tänka helt i nya banor och vara beredd på det, även om det inte slutade i nåt nytt.

eastcoastmom sa...

Jag skulle kunna tänka mig att åka bort på Thanksgiving. Problemet är ju att det är största reshelgen här i USA och därför kan bli kaos...