torsdag, november 02, 2017

Picking up his race kit

Race på söndag. Idag har Ironman hämtat sitt race-kit för New York Marathon som är på söndag. Nummerlapp, tröja och sånt. Han är taggad men har tråkigt den här veckan, det känns konstigt att inte  springa som han gjort ett bra tag nu. Tydligen.

Manuell växel. Idag körde Dottern vår gamla Volvo för första gången själv till skolan. Den är ju utrustad med vanlig växel, inte automat som hon och alla andra kör här i USA. Nu har hon övat med oss och var redo att köra själv. Enligt henne tycker "alla" att det är väldigt cool att hon kör en manuellt växlad bil, det är inte många av hennes kompisar som kan. Att det är en gammal Volvo V70 2003 har ingen betydelse.

Jeep. En av hennes kompisar ska få en helt ny bil, en Jeep Wrangler. Häromdan bollade kompisen och dottern ideér om vilken färg tjejen ska låta lackera bilen i. Senaste jag hörde hade hon bestämt sig för marinblå matt lack. Just matt lack i svart eller mörkgrå har jag sett en hel del, men inte mörkblå.

The Mothership. Igår var jag på IKEA en sväng. Kom hem med massor med servetter, julklappspapper och glödlampor bland annat. Och en stor påse Daim med apelsinsmak, det kan ju vara hur gott som helst. Hoppas jag.

8 kommentarer:

 1. Cool med NYC marathon! Har han sprungit den förut? Ett av de bästa marathonloppen, om du frågar mig. Varför har han haft tråkigt med löpningen? Ligger lågt inför loppet kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, han springer bara smårundor den här veckan, för att vara redo på söndag. Men han är kvalificerad genom andra lopp till både NY och Boston, det blir nog bra.

   Radera
 2. Så coolt med NYC-maran. Det måste ju ändå vara en av de coolaste loppen att springa.
  Lycka till!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack. Han sprang idag och inte på den tid han hoppats på. Men nu är han ok, trots allt personbästa!

   Radera
 3. Jag har också provat daimen med apelsin och gillade den. Kombon apelsin och choklad brukar ofta vara god tycker jag. Och lycka till med loppet för maken!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med, apelsin och choklad är perfekt kombination!

   Radera
 4. Anonym3:15 fm

  Vi här håller tummarna för Ironman idag! Roligt när man tränat mot ett mål en längre tid att vara där. Lycka till!
  Jennie

  SvaraRadera