söndag, augusti 28, 2016

Autocorrect gone crazy!


Polo. Idag har Dottern följt med en kompis och hennes familj för att se på hästpolo i Greenwich. När man kollar polo ska man tydligen klä upp sig, så det har de gjort. Dottern har knappt några klänningar, har inte velat köpa några när jag frågat, idag lånade hon av kompisens storasyster. Skyhöga klackar hade de också. De här tjejerna är femton år gamla...

Autocorrect för iPhone. De senaste dagarna har autocorrect fått spel på min iPhone. När jag har svenskt tangentbord vill den ändra ord som "det" till "vroom", och "här" översätts till "ploop". Bland annat.

Skolstart. Nu kan vi räkna ner till skolan börjar på torsdag. Sen har vi långhelg, eftersom det är Labor Day på måndag den 5 september.

Vädret. Sol och sol och mera sol. Ja så har det varit den här sommaren i södra Connecticut. Visst har vi soliga somrar, men den här har varit ovanligt torr, inte mycket regn. Och så ser det ut att fortsätta enligt tiodygnsprognosen också. Runt 30C och sol. Jag längtar till lite svalare temperaturer, ett liv utan luftkonditionering och öppna fönster.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar